Verzenden & retouren

Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Verzenden geschied binnen 2 werkdagen.

Verzendkosten onder 75,- zijn €3,95

Retourkosten voor de koper.

Je bestelling betaal je via Ideal van Mollie. 

Verzendkosten

De Standaard verzendkosten voor Postnl of Dhl thuisberzorgd of afleverpunt zijn €3,95. Bij een bestelling boven de €75,- neemt La Loca de kosten voor haar rekening!*

Verzendadres

Als Je order is verzonden kan helaas je verzend adres niet meer bij ons aangepast worden, maar gelukkig wel via de track& trace bij de vervoerder naar een afleverpunt laten verzenden, i.p.v. het ingevulde adres. Heb je hier vragen over neem dan contact met ons op.

Pakket volgen

Jouw bestelling wordt binnen 2 werkdagen meegegeven aan de vervoerder. Je ontvangt hiervan een mail met track & trace. Hierop kan je precies zien wat de status is e wanneer de bezorger verwacht bij je te zijn. Wanneer je toch niet thuis bent op het moment dat de bezorger bij je aan de deur staat , ontvang je hier een melding van. Dit kan door middel van een briefje in de bus of per e-mail en ook wordt dit zichtbaar in de track & trace van jouw pakket.

De bezorgdienst zal je laten weten waar je pakket is en zal hierbij kiezen uit een van onderstaande mogelijkheden;

  • Het pakket is bij de buren afgeleverd.
  • Het pakket wordt naar een servicepunt gebracht.
  • Er wordt de volgende dag nogmaals een bezorgpoging gedaan.

 Is het niet duidelijk neem dan contact met ons op.

Gemist pakket

Een pakket wordt een bepaalde periode, te bepalen door de vervoerder, bij een afleverpunt, indien je pakket niet op tijd ophaald, wordt het door hen teruggestuurd naar de afzender.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het afhalen van de pakketten en kunnen ook niet kosteloos de pakketten opnieuw versturen naar het afleveradres, indien dit niet binnen de gestelde periode is opgehaald. Neem contact met ons op wanneer deze situatie zich voordoet.

Retourneren

Wij hebben je bestelling met liefde verzonden. Natuurlijk kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retour sturen.

Ruilen/retour zenden binnen 14 dagen met bon/factuur en retourformulier.
Artikelen moeten ongedragen zijn en in originele staat en verpakking aan ons terug worden gezonden.

* Verzendkosten worden niet vergoed.

Het artikel kan geruild worden of het totale bedrag kan worden terug gestort op een door u aangegeven rekening.

Zorg ervoor dat de producten ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de aangehechte labels retourneert. Bewaar je retourbewijs totdat we deze hebben verwerkt.

Item retourneren?
Het kan natuurlijk zijn dat je niet tevreden bent met je aankoop. Je kan onderstaande 4 stappen plan volgen om je pakket terug te sturen. 
1.    Meld je retour aan op contact@lalocafashion.nl
2.    Verpak de items in de originele verpakking.
3.    Geef je pakketje af bij een servicepunt (bewaar je track & trace)
4.    Zodra je retour bij ons binnen is, streven wij binnen 7 dagen de terugbetaling of omruiling  te verwerken. Terugbetaling zal in ieder binnen de wettelijke termijn van 30 dagen plaatsvinden, middels de door jouw gebruikte betaalmethode.

Ons retouradres:

La Loca/ Retouren

o.v.v. ordernummer

Be van den Doolstraat 35

7425 RR Deventer

The Netherlands

 

Sale Items

Het is niet mogelijk om Sale items te retourneren. 

Retourvoorwaarden & zichttermijn:

  • Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retourneren.
  • Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening.
  • Oorbellen worden niet teruggenomen vanwege hygiënevoorschriften. Badkleding moet gepast worden met ondergoed en worden niet teruggenomen zonder hygiënestrip in het broekje.
  • La Loca is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van een retourpakket. Wij adviseren daarom je pakket aangetekend te versturen. Let op; een bewijs van verzending met track & trace code is een vereiste om een onderzoek in te stellen wanneer deze ontbreekt is dit niet mogelijk.
  • Wanneer wij het retourpakket en de geroutineerde artikelen in goede orde hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Wij streven ernaar je retourzending binnen 7 werkdagen na ontvangst te verwerken. Hierna maken wij het terugbetalingsbedrag zo snel mogelijk over op je rekening. We streven ernaar om binnen 7 werkdagen na verwerking van de retourzending terug te storten. Terugbetaling vindt in ieder geval plaats binnen de wettelijke termijn van 30 dagen.
  • Klopt uw bestelling niet? Wij lossen dit zo snel mogelijk op! Neem contact per email met ons op en vermeld duidelijk je naam, ordenummer en de betreffende artikelen.